Ook jouw woning op Airbnb verhuren in 2016?

 

 

Airbnb blijkt een ongekend succes en in onze hoofdstad is het aanbod inmiddels enorm. Al meer dan 10.000 woningen in Amsterdam worden verhuurd met Airbnb.

Aangezien het beleid dat de gemeente Amsterdam voert redelijk lijkt te werken, heeft Amsterdam haar samenwerking met de verhuursite dan ook verlengd. Een slimme zet aangezien het fenomeen naar alle waarschijnlijkheid alleen maar groter zal worden. Maar ook de opbrengst is positief. Over het afgelopen jaar heeft Airbnb zo’n 5,5 miljoen euro aan toeristenbelasting overgemaakt aan de gemeente Amsterdam.

We hebben met BnBBeheerder het afgelopen jaar geschreven over hoe je veilig je woning kan verhuren en hoe Airbnb door er alles aan doet om zijn verhuurders beter te beschermen. Ook interesse om jouw woning te verhuren? Dit is jouw kans om in 2016 zonder zorgen op vakantie te gaan en toch makkelijk geld te verdienen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mocht je zelf geen interesse hebben, maar wel een kennis, vriend en/of buurman hebben die van onze diensten gebruik willen maken. Meld ze aan bij ons en dan krijg jullie van ons beiden een wervingsbonus. Dat is nog eens mooi meegenomen zo vlak voor het nieuwe jaar.

Voor nu wensen wij jullie allemaal een hele goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2016!

Tot in 2016?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *