Hoeveel kost de dienstverlening van BnBBeheerder?

We hanteren een zogenaamd “no cure, no pay” principe. Wanneer jouw woning of appartement niet verhuurd wordt, dan kost het dus NIETS. Wanneer je besluit klant te worden , dan zijn hier ook geen extra kosten aan verbonden.

We rekenen 20% ex BTW (24,2% inclusief BTW) over de netto verhuuropbrengsten. Dit zijn de verhuuropbrengsten exclusief servicekosten van het platform en de schoonmaakkosten. De schoonmaakkosten berekenen wij rechtstreeks door aan je gasten. We hanteren een minimum fee van €55 (ex. BTW) per boeking. Dit om te zorgen dat het voor ons ook rendabel blijft wanneer de prijzen wat lager liggen (zoals in januari en februari). Na aftrek van onze fee betalen we jouw verhuurinkomsten maandelijks aan je uit (omstreeks de 1e dag van de maand).

Omdat wij werken met een percentage van jouw verhuurinkomsten mag je er vanuit gaan dat we altijd zullen proberen zo hoog mogelijke inkomsten voor je te genereren. Immers, hoe meer jij verdient, hoe meer winnen verdienen. Een mooie win-win situatie. Daarnaast maken wij gebruik van zeer geavanceerde software om de nachtprijs van jouw woning te optimaliseren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *