WIE WIJ ZIJN

Marianne

Marianne

Eigenaar

Zij heeft het bedrijf op poten gezet en met haar drive en enthousiasme gebracht tot waar het nu is. Miss BnBBeheerder herself: Marianne Veldsema.

Door o.a. haar eigen positieve ervaringen met Airbnb in het buitenland, is zij begonnen met BnBBeheerder. Haar persoonlijke doel is om ervoor te zorgen dat haar klanten zorgeloos hun huis kunnen verhuren, en de gasten zich al snel gastvrij voelen in deze heerlijke stad. Ze krijgt energie van het onderhouden van klantrelaties en wil ervoor zorgen dat de service van BnBBeheerder aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Jessica

Jessica

Flying opperhost

Letterlijk en figuurlijk is zij onze ‘flying host’. Mede dankzij haar ervaring als stewardess is Jessica erg servicegericht. Zij zorgt er o.a. voor dat onze Superhosts als beste van de stad worden ingewerkt. Daarnaast is zij ook met regelmaat het gezicht bij een intake. Zeg jij kwaliteit en gastvrijheid, dan zeggen wij Jessica!

Esmee

Esmee

Superhost

Als host van het eerste uur behoort ze inmiddels tot de inboedel van BnBBeheerder. Als host wil zij er voor zorgen dat de gasten het aan niks ontbreekt. Voor de leukste tips die net even niet in the Lonely Planet staan, moet je bij Esmee Smith zijn.

 

Koai

Koai

Human Centipede

Met regelmaat is deze meid op kantoor te vinden. Zij regelt daar de sleutelontvangst/teruggave met klanten en eet de gevulde koelkast leeg. Gelukkig moet zij in haar andere functie als Superhost vrijwel dagelijks de Amsterdamse straten op en houd zij 3x per week een balletje hoog op het voetbalveld. Dus dat van die koelkast is haar vergeven. 😉
Hebben gasten zichzelf buitengesloten? Koai is on her way! Ze is de jongste van het stel maar van alle markten thuis. Wij stellen graag aan u voor: Koai The Human Centipede.

Manon

Manon

Customer Satisfaction Hero

Zij was altijd werkzaam als Superhost bij BnBBeheerder, maar inmiddels is ze beter bekend als Customer Satisfaction Hero. Voor Manon geldt maar een ding: klanten en gasten happy maken. Ze staat altijd klaar voor onze klanten, die hun huis aan ons toevertrouwen. Manon Roeper is haar naam!

Billie

Billie

Deze hondzettend gezellige eindbaas is met regelmaat op ons kantoor te vinden. Meet: Billie!

Superhosts

Superhosts

Ons team met Superhosts bestaat momenteel uit de volgende toppers: Anki, Anne, Britt, Elay, Evert, Koai, Lot, Sandra, Sanne.
Onze Superhosts checken al jouw gasten in en zorgen ervoor dat het aan de gasten niets ontbreekt!