WAT WIJ DOEN

Heb je een eigen woning, appartement of Bed & Breakfast/gastenverblijf in Amsterdam, Duivendrecht of Watergang/Broek in Waterland, dat je graag eens wilt verhuren via Airbnb? Maar heb je geen zin in schoonmaken, of simpelweg geen tijd omdat je lekker op vakantie wilt?

BnBBeheerder regelt alles voor de verhuur van je woning, zodat je met een gerust hart van huis kunt. We maken een advertentie aan op Airbnb, selecteren op betrouwbare gasten, we onderhouden contact met gasten, we verwelkomen gasten persoonlijk, staan standby tijdens hun bezoek, geven de planten water, verzamelen de post en maken na vertrek schoon en de woning gereed voor eventuele volgende gasten. Heb je andere speciale vragen en/of wensen? Laat het ons gerust weten!

Dus ben jij een weekendje weg, op zakenreis of op vakantie? Laat ons je woning verhuren aan toeristen en/of professionele bezoekers van Amsterdam en omgeving en verdien geld tijdens je afwezigheid!

Onze diensten

24/7 receptie

24/7 zijn wij bereikbaar wanneer de gasten vragen hebben of ergens tegenaan lopen. 24 uur per dag bereikbaar, hoe fijn is dat idee voor je gasten en voor jezelf?!

Check-in & Check-out

We verwelkomen je gasten persoonlijk. Tijdens de check-in overhandigen we de sleutels en geven we een rondleiding door de woning. We beantwoorden eventuele vragen van de gast en de geven tips over bezienswaardigheden in de buurt. Bij vertrek controleren we of de woning er nog net zo uitziet als voorheen. We nemen de sleutels weer in en zorgen dat de gast op een prettige manier vertrekt.

Schoonmaak

Na elke gast zorgen wij ervoor dat jouw woning er weer schoon en hygiënisch uitziet. Daarnaast zorgen wij voor een schone set handdoeken en beddengoed.

Boeking en agenda beheer

Wij beheren de boekingen van al uw gasten en zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft. U hoeft enkel aan te geven wanneer u geen gasten wilt ontvangen. Wij regelen de rest; de aankomst- en vertrektijden van gasten en het behouden van een overzichtelijke agenda.

Toezicht

Inmiddels heeft iedereen de horrorverhalen wel gehoord of gelezen over AirBnB gasten die een appartement volledig uitgewoond achterlaten. Wij zorgen ervoor dat je je woning weer in dezelfde staat aantreft als je ‘m hebt achtergelaten. Wij houden toezicht op je gasten en houden zo nodig contact met je buren. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is jouw appartement voor EUR 800.000 verzekerd tegen eventuele schade. Een prettige gedachte.

Adverteren

We zorgen voor professionele foto’s van je woning en maken advertenties aan op verschillende booking platforms zoals AirBnB, Wimdu en Flipkey. We plannen in overleg de verhuurdata in en beheren de kalender. Daarnaast optimaliseren we de prijs, voor de hoogst mogelijke inkomsten.

Screening

Niemand zit te wachten op vervelende gasten. Voorafgaand aan de verhuur bepalen we in overleg het gewenste profiel van de gast. We nemen vooraf contact op met de gast en zorgen er waar nodig voor dat alleen gasten worden geaccepteerd met positieve recensies. Tevens kijken we naar de verificaties.

Communicatie

We verzorgen de complete communicatie met de gast, van aankomst tot vertrek. Indien gewenst leest u mee met onze communicatie met de gast. Wel zo open en transparant. Daarnaast verwelkomen we de gast altijd persoonlijk en maken we hem wegwijs in de buurt.

Belasting advies

Wij geven u gevraagd en ongevraagd belastingadvies zodat u zoveel mogelijk overhoudt van uw verhuurinkomsten.