SERVICES

Communication

We handle all communication with your guests from their arrival to departure. If desired, you can read along with our messages to the guest. We always welcome your guests personally and make sure he knows his way around, by providing tips about public transport, bars, cafe's and restaurants in your neighborhood.

Screening

Nobody likes annoying guests. Prior to accepting new guests we determine what type of guests you would like to receive. We contact your new guests first, look at their verifications, and if needed only accept the ones with positive reviews.

Advertising

We will arrange for professional pictures of your home and create ads on various booking platforms like Airbnb, Wimdu and Flipkey. We will write outstanding content and optimize your listing for the best possible ranking, so you will receive more bookings and get higher revenues.
Read all about our B&B rental services

Who we are

Marianne Veldsema

Marianne Veldsema

Owner
Renée Janssen

Renée Janssen

Superhost
Dorien Lebon

Dorien Lebon

Superhost
Dennis

Dennis

Opperhost & Customer Satisfaction Hero
Read all about us

What our customers say

0
Managed apartments
0
Successful bookings
0
Satisfied guests
0
Positive reviews

What our clients say

Tijdens een vakantie van 2 weken hebben we ons appartement aan BnBBeheerder toevertrouwd en we zijn meer dan tevreden over de service! We hebben de deur achter ons dichtgetrokken en kwamen in een brandschoon huis weer thuis terwijl zij het elke nacht hebben weten te verhuren. Casper en Marianne luisteren goed naar je wensen en reageren altijd snel en netjes op zowel onze vragen als die van gasten. We gaan ons appartement zeker vaker via hen verhuren, absoluut een aanrader!

David van Daalen

David van Daalen

Airbnb verhuurder - Amsterdam

Zeer behulpzaam, attent en vriendelijk, hele goede service!

Esther Vermeulen

Esther Vermeulen

Airbnb verhuurder - Amsterdam

BnBBeheerder is op unieke wijze professioneel, klantvriendelijk en effectief in het samenbrengen van vraag en aanbod. De aanpak is persoonlijk en de servicegraad ligt hoog. Ik heb al verschillende keren mijn appartement verhuurd via BnBBeheerder en ik blijf onwijs tevreden over het contact, de screening van de gasten en de service die geboden wordt. Het contact is persoonlijk en het team is altijd bereid om te helpen. De financiele afhandeling is erg correct en altijd op tijd. Ik kan iedereen aanraden een woning te verhuren of te huren via BnBBeheerder.

Melissa Lobensteijn

Melissa Lobensteijn

Airbnb verhuurder - Amsterdam

De Pre-cleaning service vind ik geweldig. Mijn etage verhuur ik vaak in de weekenden. Als ik vrijdag mijn spullen heb gepakt heb ik weinig zin of tijd om het huis nog schoon te maken voor de huurders. Met een pre-cleaning, tegen kleine meerkosten, is dat opgelost en vertrek ik zorgeloos.
Ik kan BnBBeheerder sterk aanbevelen. Mocht je twijfelen vanwege de kosten, weet dan dat hun kennis van de markt er voor zorgt dat je altijd de optimale huurprijs vangt, waardoor ze zichzelf terug verdienen. Er zijn vergelijkbare diensten in de stad, maar Casper en Marianne zijn veruit de beste. Ik had nooit gedacht dat verhuren zo makkelijk zou zijn.

Johan Nijenhuis

Johan Nijenhuis

Johan Nijenhuis - Verhuurder
See all our testimonials